Polaroid Photo

Pictures from Arthur Gerla

Arthur Gerla

l'Art pour l'Art

Choose a Topic:

di
24
jul '07

Geweldig spul, dat teer

Het plakt werkelijk óveral aan.

3 comments »

3 comments to “Geweldig spul, dat teer”

 1. Rens Says:

  Ziet er goed uit arthur! Volgens mij hebben Hans en ik er toen iets van 5-7 lagen op gesmeerd… In de hete zon zodat het in alle gaatjes kon kruipen. Daarna idd nog een laag antifouling. Een hoop werk, maar vervolgens minstens 2 jaar niet naar omkijken! Misschien ook nog een idee om zo’n loodblok aan het achterzwaard te lassen.

  Zie erg graag de tewaterlating tegemoet. Al ideen over hoe ze gaat heten?

  Alle goeds,

  Rens

 2. hansie Says:

  idd een laagje of 5 volgens mij. toen was het heel erg warm en de zon stond er vol op dus het smeerde nogal dun uit. daarna 1 of 2 laagjes antifouling en gaan!

 3. Gert Says:

  He Arthur, net je site als RSS feed aan mijn weblog toegevoegd. Nu mis ik geen bericht meer van je! Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe boot en bied mij graag aan voor een proefvaart ^_^ Tot gauw, Gert