Polaroid Photo

Pictures from Arthur Gerla

Arthur Gerla

l'Art pour l'Art

Choose a Topic:

za
4
aug '07

De tewaterlating

Na vijf lagen teer en twee lagen antifouling was de boot er klaar voor. Mijn grootste zorg was de vraag of we haar zonder schade aan die beschermlagen in het water zouden kunen laten zakken, maar het ging probleemloos dankzij de krachtinspanning van Job, Armin, Cindy, Annemieke, Krista, Valérie en Maurice. Om de geslaagde tewaterlating te vieren zijn we heen en weer geparadeerd langs de terrasjes aan de Oudegracht en daarna een ijsje gaan scoren bij de sluis.

1 Comment »

1 Comment » to “De tewaterlating”

 1. Rens Says:

  Ziet er goed uit Arthur & co. !!!

  Ongetwijfeld in goede handen zo te zien.

  Moge ze u nog velen jaren waterpret bezorgen!

  Alle goeds,

  Rens