Polaroid Photo

Pictures from Arthur Gerla

Arthur Gerla

l'Art pour l'Art

Choose a Topic:

vr
3
mrt '17

Termieten

Je ziet hier overal termietenheuvels.  Mijn vriendjes aan de overkant van de weg in Tengeru hadden ze in de moestuin. Wij leenden dus een pikhouweel en schep en probeerden een kuil in zo’n keiharde heuvel te hakken. We kwamen best een eindje, maar na een poosje kwam de verdediging door termietensoldaten met enorme kaken op gang en moest we de aftocht blazen. De volgende dag was het gat in de termietenhoop weer helemaal hersteld, alsof het er nooit geweest was.

 

 

Later leerde ik dat je moest wacht tot volle maan om te gaan graven, want dán zit de koningin bovenin zodat je die kunt vangen. Alleen dan kom je van de termieten af. Ik weet nog dat ze er een op het speelveld van de school opgroeven. Zag er uit als een bleke saucijs met een grote mier aan het uiteinde.

 

 

 

 

Reacties uitgeschakeld voor Termieten

Comments are closed.